Rashladni uređaj

Rashladni uređaj

Besplatni internet

Besplatni internet

Kućanski uređaji

Kućanski uređaji

Terasa za odmor

Terasa za odmor

Parkirno mjesto

Parkirno mjesto

Izleti

Izleti

Aktivan odmor - sportski sadržaji

Koranska 13, 23232 Nin, Hrvatska +385 98 374 136

Užitak, energija i zdravlje

Vaš odmor u Ninu idealna je prilika za raznovrstan aktivan odmor. Samo poželite! Ovdje će te na sportskim terenima moći nastaviti baviti sportom kojeg i inače prakticirate ili se pak posvetiti sportovima za koje su Nin, njegova laguna te priobalje idealan prostor. U okolici Nina čak je 110 kilometara uređenih biciklističkih staza koje će vam pružati priliku za zdravi aktivni odmor udružen sa užitkom u lijepom ambijentu, očuvanoj prirodi, obilasku mnogobrojnih spomenika i prirodnih atrakcija. Poduži je popis sportova koji su na raspolaganju u turističkom naselju Zaton Holiday Resort koje veliku pažnju posvećuje sportu i rekreaciji pa se ondje nalaze tereni za tenis, odbojku, mali nogomet, kuglanje, stolni tenis, mini-golf. Tu su također organizirane i škole ronjenja, jedrenja na dasci, parasailinga i slično.

Ninska laguna, je zahvaljujući povoljnim vjetrovima, pogodna za jedrenje na dasci kao i sve popularnije zmajarenje. Za početnike, kao i one koji žele obnoviti sportske vještine, recimo i to da se ovdje organiziraju i škole svih ovih sportova te iznajmljuje vrhunska oprema. Ovdašnji konjički klub organizira turističko rekreativno jahanje za djecu i odrasle, tečaj jahanja te terapeutsko jahanje. Na obližnjoj farmi magaraca, do koje možete otići biciklom, organizira se razgledavanje i jahanje, kao i kušanje zdravog magarećeg mlijeka kojem se pored zdravstvenog učinka pripisuje i djelovanje na ljepotu, kao i afrodizijska svojstva. Ukratko, Nin i njegova okolica idealni su za vaš aktivan život i pravi izvor energije i zdravlja za dane koji dolaze.

Škola ronjenja


Ukoliko ste ljubitelj podvodnog svijeta ili to želite postati, u obližnjem Zatonu nalazi se škola ronjenja. Škola ronjenja “SCUBA ADRIATIC”, Adresa: TN Zaton bb, Hrvatska, Telefon: +385 (0)23 231 536 Ronjenje s bocom nije tako teško kao što se čini. Radili smo sa stotinama ljudi koji nikada prije nisu ronili, nekima je trebalo malo više vremena, dok su neki shvatili sve na početku, ali bitno je da su svi uspjeli na kraju. Svi su bili uzbuđeni, poneki uplašeni, ali svaki od njih pričao je o nezaboravnom iskustvu. Puno njih je kasnije i upisalo tečaj ronjenja. Budite poput njih: u samo jednom satu doživit ćete nezaboravno iskustvo. Dali ste zainteresirani? Prvo vam pomažemo pronaći odgovarajuće peraje, masku, mokro odijelo i jaknu. Nakon toga objašnjavamo vam korištenje opreme i držimo vam 15-minutno teorijsko predavanje o tome kako roniti sigurno. Provjeriti ćemo da li ste razumjeli sve što trebate raditi i onda ćemo “navući” to astronautsko odijelo na vas… i spremni ste! U vodu skačete sa svojim vodičem. Prvo ronite u plićaku, gdje imate dovoljno vremena da se opustite. Samo ustanete i vani ste iz vode. Kad se budete osjećali spremni, krećemo prema dubljoj vodi da uživamo u nevjerojatnom morskom svijetu Jadranskog mora. Osjetite beztežinsko stanje, divite se nevjerojatnim jatima riba, koraljima i školjkama. Zvuči odlično, zar ne? • škola ronjenja • probno ronjenje • ronilački izleti • noćno ronjenje • iznajmljivanje opreme • punjenje boca

PREDSEZONA
01.06. - 30.06.
50 dan

SEZONA
01.07. - 20.08.
70 dan

SEZONA
21.08. - 31.08.
60 dan

POSTSEZONA
01.09. - 15.09.
50 dan