Rashladni uređaj

Rashladni uređaj

Besplatni internet

Besplatni internet

Kućanski uređaji

Kućanski uređaji

Terasa za odmor

Terasa za odmor

Parkirno mjesto

Parkirno mjesto

Izleti

Izleti

Aktivan odmor - sportski ribolov

Koranska 13, 23232 Nin, Hrvatska +385 98 374 136

Sportski ribolov

Volite tišinu, mir, opuštanje uz vodu i ljubitelj ste ribolova? Imamo pravo mjesto za vas! Obližnji Sportsko ribolovni klub “ZUKVE” pružit će vam sve potrebne informacije, omogućiti kupnju dnevne ili višednevne ribolovne dozvole te iznajmiti brodicu i ribolovni pribor… Sportsko ribolovni klub Zukve, Adresa: Vrsi 17. ulica , broj 14, 23235 Vrsi – Zukve, Hrvatska, Telefon: +385 (0)23 633 481 Sportsko ribolovni Klub ZUKVE osnovan je u Vrsima 2014. godine s ciljem razvitka i promicanja sportske rekreacije, poticanja vrhunskog sportskog stvaralaštva, razvitka sportskih aktivnosti kod djece i mladeži. Djelatnosti sportskog ribolovnog kluba Zukve očituju se u mnogostrukim aktivnostima na planskom razvoju sporta, očuvanja okoliša i zaštiti mora, organiziranju i sudjelovanju na sportskim natjecanjima u ribolovnom sportu. Definicija sportskog ribolova je radost i druženje.

Kako je obala ovoga područja jedna od najrazvedenijih na cijeloj obali, ribolovne zone dijele se na 3 daljnja lokaliteta: Prvu zonu čine Zadarski i Pašmanski kanal te Virsko more. Na ovom području učestao je ulov lubina, salpe, cipla, orade te većih primjeraka bukava i arbuna dok je u dubljim dijelovima moguć lov skuša i oslića. Najupotrebljevanije tehnike ribolova su povraz i panula. Drugu zonu čini Srednji kanal čije je područje išarano mnoštvom otočića, uvala i rtova. Najpopularniji u ovoj zoni jest ribolov zubaca panulom, lignje skosavicom te kanjca i arbuna povrazom sa obale i kanjčanicom sa broda. Treću zonu, koja je po ribljem fondu najbitniji dio za sportski ribolov a koju čini niz otočića od Premude do Dugog otoka najviše se iskorištava. Panula, parangal te sve ostale tehnike ribolova ovdje se prakticiraju u lovu na zubaca, škrpinu, brancina, oradu, kanjca, arbuna, cipla i mnoštva ostalih vrsta riba.

Rent a boat

Ako ste ljubitelji divljih plaža i kupanja u kristalno čistom moru bez gužvi, brodicu možete iznajmiti u obližnjem Zaton Holiday resortu. Neprocijenjiv je osijećaj kupanja na osamljenim plažama ninske rivijere i mnogobrojnih otoka i otočića ninskog akvatorija.PREDSEZONA
01.06. - 30.06.
50 dan

SEZONA
01.07. - 20.08.
70 dan

SEZONA
21.08. - 31.08.
60 dan

POSTSEZONA
01.09. - 15.09.
50 dan